Willen de fans van 'Familie' met deze actie iets duidelijk maken aan de makers?

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Kürt Rogiers wist op sociale media een zeer opvallende actie van zijn fans te spotten. Zo verscheen er onlangs een foto van hem met Elke Van Mello, gezien zij haar intrede gaat maken in de serie.

De makers van 'Familie' hadden om haar intrede aan te kondigen, al een foto van Elke en Kürt gedeeld tijdens een intieme scène. Elke komt de rol van Inge spelen in Familie. Het is een korte rol, maar het personage zal voor heel wat opschudding gaan zorgen. 

Inge is de nieuwe vlam van Lars, en zal vanavond voor het eerst te zien zijn. Ze komt in beeld, maar haar echte acteerprestaties zullen we pas morgen te zien krijgen. Inge is tevens ook een jeugdvriendin van Marie, de ex van Lars, met wie hij bijna een kind had. Het is al lang duidelijk dat er iets geheimzinnigs is aan Marie.

Zo wil ze haar rol als psychiater niet meer professioneel uit beoefenen. De reden waarom weet niemand. Marie werkt nu voor Paul Wils zijn bedrijf genaamd Ninehouse. Wils heeft haar ook al een paar keer gechanteerd met: 'Als jij niet doe wat ik zeg, maak ik je verleden bekend'. 

Inge weet over welk geheim het gaat, en Lars wil er alles aan doen om dat geheim te weten te komen. En het lijkt hem nog te lukken ook. Maar hoe dat gaat aflopen, is nog niet bekend. 

Fotoshop

Om terug te komen op wat de fans nu juist gedaan hebben: met de foto die verscheen van Lars en Inge, oftewel Kürt en Elke, zijn de fans aan het fotoshoppen geweest. Zo hebben ze Inge vervangen door Veronique (gespeeld door Sandrine André). Willen de fans hiermee duidelijk maken aan de makers dat ze willen dat zij terug een koppel worden? Of de makers hiermee rekening gaan houden, is nog maar de vraag. 

Kürt Rogiers deelde de fotoshop zelf op zijn Instagram-account. Aan de rechterkant zien we de originele foto, en aan de linkerkant de bewerkte versie. Hierin is dus Veronique intiem te zien met Lars, in plaats van Inge. De fotoshop is aardig goed gelukt en lijkt wel echt!