VTM

Marjolein is eerlijk over haar huwelijk met Mike: “Het is geen liefde, eerder dit”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Een sprookje, liefde op het eerste gezicht. Zo leek het wel in Blind Getrouwd bij Marjolein en Mike. Nooit eerder lokte het programma op VTM zoveel kijkers. Wekelijks kijken er meer dan een miljoen mensen.

Zij zagen op het huwelijk van Marjolein en Mike dat er duidelijk een klik was. "Ik wéét het. Maar wat kan ik zeggen? Ik bén nu eenmaal zo. Ik ben heel lichamelijk. Ik pak mensen snel vast, en ik lach heel graag. En ik doe ook m'n best om heel hard in het moment te leven. Die eerste dag dacht ik enkel aan genieten. En dat is absoluut gelukt. Liefde op het eerste gezicht was het niet. Eerder een euforische ontlading, na weken vol stress. En dan zie je een leuke man naast je staan, die aan hetzelfde avontuur gaat beginnen”, reageert Marjolein in Het Laatste Nieuws.

Maar na het huwelijk kwam Marjolein weer met beide voeten op de grond. Het blijkt ook dat Mike meer met de toekomst bezig is dan zij. "Ik sta anders in het leven, dat klopt. Ik wil genieten van dag tot dag. Terwijl Mike me op vakantie al vroeg of ik ernaar uitkijk om te gaan samenwonen... Ja, dan reageer ik inderdaad met: 'Oei, Mike! Laten we maar beginnen met op reis te gaan, hé.' Ik was een leven als vrijgezel gewoon, hé. En dan leef je plots samen met iemand die je net hebt leren kennen. Niet evident, hoor. Ik zag dat de andere koppels daar óók mee worstelen."

“Dat we het in het begin beter wat rustiger aan hadden gedaan? Dat zou niet gelukt zijn. We zijn wie we zijn, en we konden alleen doen wat ons gevoel ons ingaf. Dan kom je nooit bedrogen uit, denk ik. 't Zal wel lopen zoals het moet lopen."