VTM

Niemand heeft deze fout opgemerkt in 'Familie'

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Dat er regelmatig fouten gevonden worden in de VTM-serie 'Familie', is al lang duidelijk. De meeste mensen nemen het hen ook niet kwalijk en zeggen ook: 'het is maar een serie'. Toch is het leuk om regelmatig de fouten te zoeken en ontdekken, want lang niet iedereen merkt ze op.

En dat was dus ook het geval bij de aflevering van 'Familie' van afgelopen vrijdag. Daarin was te zien dat Guido naar de vernisage ging met Griet. Emma zag uiteindelijk in dat ze het geld goed konden gebruiken, of dat haar Guido straks weer in de gevangenis terecht zou komen. 

Want voorheen was het een heel spelletje van welles-nietes in verband met Griet en Guido. Ergens wou Emma het geld wel, anderzijds wou ze haar lief niet afgeven aan een andere vrouw. Nu ze beseft het of daten of gevangenis is, zet ze zichzelf erover heen en laat ze Guido afspreken met Griet. 

Maar Griet wil alleen maar meer. Hoewel Guido geloofde dat er niet meer achter zat, werd dat de laatste aflevering toch duidelijk. Griet wil met Guido één nacht het bed delen. Wat het antwoord van Guido zal zijn, is nog afwachten. 

Fout

Emma wilde heel graag mee naar die vernissage, maar men kon enkel binnen op uitnodiging. Toch probeerde ze er met Hanne binnen te geraken. Hiervoor deed Emma de zotste dingen en ging ze zelfs voor een hoop andere mensen op haar knieën zitten. Hanne voelde zichzelf gegeneerd en ging weg, waarna Emma haar achterna ging, gezien ze toch niet binnen geraakte. 

Maar daar zit dus volgens één opvallende kijker de fout van de makers van 'Familie'. "Guido is met Griet naar een vernissage, en Emma is met Hanne achterna... Waar was Emma dan?", klinkt het bij de kijker. Een goede vraag, volgens ons.