Isabelle A neemt driest besluit en krijgt zeer zware kritiek

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het is afgelopen voor De Grietjes. De meidengroep stopt ermee. Die bestond uit Isabelle A, Ianthe Tavernier en Anneke Van Hoof. De samenwerking werd echter niet in goede verstandhouding stopgezet. Anneke Van Hoof haalt op Facebook zeer zwaar uit naar Isabelle A.

“Isabelle heeft zomaar zonder enig overleg beslist dat ik niet meer tot de groep behoor en zelfs de band opgedoekt”, zegt Anneke. De stopzetting van De Grietjes is een enorme verrassing. De fans zagen het niet aankomen en zelfs zangeres Anke viel helemaal uit de lucht. Ze luchtte haar hart op Facebook.

Hallo allemaal. Als reactie op wat er te lezen en te beluisteren is over "de Grietjes" zeg ik het volgende:

Normaal gezien laat ik me niet in met dit soort discussies of berichten. Ik kan alleen maar vaststellen dat ik van de ene dag op de andere niet meer welkom was. Ik ben er echt wel slecht van; ik voel me niet enkel gekwetst in het onderling vertrouwen dat ik oprecht meende te mogen hebben, maar je moet ook begrijpen dat dit mijn hoofdjob is. Dit maakt dus al enkele jaren het grootste deel van mijn financieel plaatje. Ik mag hopen dat alle geplande en geboekte opdrachten kunnen doorgaan. Zoniet is dit gewoon broodroof. Ik stond samen met Isabelle aan de wieg van "de Grietjes". Het is dan ook pijnlijk om vast te stellen dat Isabelle zomaar zonder enig overleg beslist dat ik niet meer tot de groep behoor en zelfs de groep opdoekt.

“Er waren een paar onenigheden in de groep. Splitten was nog de enige optie”, benadrukt Isabelle A tijdens een interview met Het Laatste Nieuws. De problemen spelen zich vooral af tussen Anneke en Isabelle. Met Ianthe Tavernier zou Isabelle A wél nog willen samenwerken. Twee shows van De Grietjes zouden al geannuleerd zijn. 

Nooit meer De Grietjes

“We zullen een oplossing vinden. In een andere bezetting? Dat kan. Daar zijn we nog niet uit. Wat wel vaststaat, is dat het niet meer onder de naam De Grietjes zal zijn. Dat is enigszins jammer, maar intussen hoorde ik toch al vaak dat mensen dat maar een onnozele naam vinden”, aldus Isabelle.

De Grietjes bestaan sinds 2013. Anneke Van Hoof en Isabelle A waren er van in het begin bij. Aanvankelijk was daar ook Evi Goffon (ex-Lasgo) bij, maar zij vertrok na amper een jaar. Vervolgens kwamen Sylvie De Bie, Esther Sels en dan nu Ianthe Tavernier.

Tags isabelle a