Het gaat weer bijna helemaal fout op kruispunt waar Nikita pas overleed

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg en de Orchideestraat in Oostakker waar drie dagen geleden nog de 16-jarige Nikita Everaert verongelukte, is er weer bijna een aanrijding gebeurd. Een chauffeur heeft deze middag om 13.20 uur een bijna-aanrijding gefilmd met zijn dashcam. Vervolgens plaatste hij het op Facebook.

"Ongelooflijk gewoon! Amper 3 dagen na het dodelijke ongeval vandaag getuige geweest van een bijna ongeval. Ik heb gefilmd van mijn eigen dashcam. Ik wou links afslaan richting oprit R4 maar door dat een fietser tegen gestelde richting kwam moest ik even wachten. Blijkbaar ging het voor de bestuurder achter mij niet snel genoeg. Hij stak mij langs links voorbij en miste de fietser met 50cm... achteraf reed ik hem voorbij en zag ik dat hij bezig was met zijn gsm...", laat Gilles Vlerick weten.

Enkele dagen geleden werd Nikita Everaert aangereden door een trekker. Ze was op slag dood. De chauffeur had haar niet gezien en zijn rijbewijs werd meteen ingetrokken. Nadien kwam er een storm van kritiek omwille van het feit dat aan het gevaarlijke kruispunt al lang iets moest gedaan worden. Dat het dringend tijd wordt, bewijzen deze beelden opnieuw.

De beelden op Facebook kan je via deze link bekijken...