Matthias Coppens ontmoet zijn eerste grote liefde weer en doet opvallende bekentenis

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Mathias Coppens (39) doet een zeer opvallende bekentenis over zijn eerste grote verliefdheid, die hij tevens terug zal ontmoeten in het programma 'Van algemeen nut' op Eén. Hij leerde haar kennen tijdens de opnames van 'De Wereld Van Ludovic'.

In die film was Matthias maar dertien jaar. De film ging over twee verliefde pubers die samen weglopen van thuis. Mathias moest spelen dat hij verliefd was, maar dat was geen enkel probleem. "Al na dag één wist ik dat ik verliefd was. Ik ben in mijn leven nog nooit zo verliefd geweest als toen op Bella. Ik moest spelen dat ik verliefd was op mijn tegenspeelster, maar ik wás dat ook in het echt. Ik heb het haar nooit durven te zeggen." 

Naaktscène

Bella van Meel noemde het meisje waar hij stapelzot van was. Ze woonde zelfs twee maanden bij hem in voor de opnames, gezien zij helemaal uit Nederland moest komen. 

Maar er was nog iets opvallend... Hij moest in de film ook een naaktscène met haar spelen. En dat als dertienjarige op wie je stapelzot bent, dat is niet makkelijk. "Ik was zo bang om die scène te spelen, want Bella moest me in de film uitkleden en daarna moesten we helemaal naakt naast elkaar in bed liggen. En dat terwijl ik helemaal zot was van haar. Iedereen begrijpt dat dat als puberjongen niet eenvoudig was." 

Van Algemeen Nut is donderdag op Eén te zien om 20.35 uur.