Kan Martinez Leon Bailey binnenkort oproepen voor de Rode Duivels?

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Leon Bailey maakt furore in Duitsland en dat is ondertussen niemand ontgaan. De Jamaicaan speelde nog niet voor de nationale ploeg van Jamaica (enkel voor de jeugd) door een dispuut tussen de ouders van Bailey en de Jamaicaanse Voetbalbond. De vader van Bailey hekelt de werking van de Jamaicaanse Voetbalbond.

The Sun weet nu dat Gareth Southgate, bondscoach van Engeland, Bailey graag voor zijn team wil zien spelen. Er is ook een mogelijkheid dat de ex-speler van Racing Genk voor Engeland uitkomt, door de voorgeschiedenis van zijn grootouders.

Craig Butler, vader van Leon, heeft Jamaica nu 10 dagen gegeven om hem te overtuigen. Anders zouden we Bailey weleens op het WK kunnen zien. Engeland is trouwens een tegenstander van België op het WK, dus wie weet zien we hem wel terug tegen de Rode Duivels.

Maar Engeland is volgens Butler niet de enige optie. Dat vertelde hij tegen SunSport. "We hebben de Jamaicaanse Voetbalbond nu tien dagen gegeven om ons te overtuigen. Anders zullen we andere opties moeten bekijken. Engeland is trouwens niet de enige optie, want ook Malta en België komen in aanmerking", aldus Butler.