VTM

'Blind Getrouwd' loopt helemaal uit de hand

bron: Nieuwsblad, Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Het programma 'Blind Getrouwd' is niet enkel bij ons bekend, maar ook in Australië. Daar liep het programma echter helemaal uit de hand. De programma-makers zitten er met hun handen in het haar, en weten niet meer wat te doen.

'Married at First Sight', noemt het programma daar. Maar het liep daar helemaal mis. Er zijn al drie affaires ontstaan, ondanks dat ze dus eigenlijk getrouwd en gekoppeld zijn met iemand anders. De uitzendingen zijn er nu nog te zien op tv, maar de spoilers van het eindde verklappen nu al genoeg. 

Bedrog

Troy werd gekoppeld aan Ashley, en Carly werd gekoppel daan Justin. Maar achteraf bleek dat Troy en Carly elkaar leuker vonden dan degene met wie ze gekoppeld werden. Het duo werd al samen kussend betrapt. Hierdoor zijn de verdere uitzendingen van het programma dus een beetje nutteloos, gezien ze weten dat de koppels toch niet bij elkaar gaan blijven. 

Nog opmerkelijk is dat een andere kijkers alweer Ashley zagen met nog een andere man uit het programma, Ryan. Niet dat ze veel gedaan hebben, maar ze gingen wel samen boodschappen doen. En dat terwijl het duo 900 km van elkaar woont. 

Ryan werd eigenlijk gekoppeld aan Davina, en was daar best gelukkig mee. Tot dat Davina besloot om hem te bedriegen met Dean, en dat nog voor de camera ook. Dat gebeurde op een feestje voor alle kandidaten van het programma. Ze hadden het plan gemaakt om beiden hun partner te dumpen, en dan volop voor elkaar te kiezen. Maar niet veel na de kus met Davina, dook Dean in bed met zijn vrouw Tracey, en deed alsof hij niets meer moest weten van Davina. Hoe dit afloopt is dus zeker nog onduidelijk. Het is alleszins duidelijk dat het programma in Australië helemaal uit de hand is gelopen, in tegenstelling tot hier bij ons.