Baby'tje blijft op de sukkel, papa Stan Van Samang zit erdoor

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Stan Van Samang is onlangs papa geworden. Lenny heeft nog altijd last van reflux, vooral 's nachts. Dat levert voor de zanger, die vanaf vrijdag weer in de jury van Belgium's Got Talent zit, slapeloze nachten op. Dat in combinatie met zijn drukke carrière, maakt dat Stan behoorlijk vermoeid is.

"Ja, 't is best heftig", geeft Stan toe. "Maar dat neem je erbij, voor je kind doe je alles. Barbara en ik slapen geregeld apart, omdat het anders niet haalbaar is. Zo heeft één van de twee op z'n minst eens een deftige nachtrust, zie je. Onze situatie is uitzonderlijk. Elke nacht klaarstaan voor je kind is een opoffering. Maar ook een evidentie. Als we zien dat Lenny pijn heeft, spríngen we voor hem."De vermoeidheid loert daardoor wel op de hoek. "Die begint door te wegen, ja", moet Stan bevestigen. Dat is intussen toch al zeven maanden zo. Eerlijk gezegd: Barbara en ik zijn stikkapot." Geen makkelijke tijden dus voor Stan en zijn vrouw.

Misschien kan een nanny de oplossing zijn? "Het is niet zo evident om Lenny in de handen van iemand anders achter te laten", zegt Stan in TV-Familie. "Dat manneke en die vervelende reflux... Je wilt daar als vader en als moeder zelf bijbljiven. Barbara en ik krijgen via de sociale media wel geregeld berichtjes van mensen die ons hulp aanbieden."

Geen tijd

Tijd voor elkaar is er nog nauwelijks tussen Sven en Barbara. "Niet echt. Maar kijk, met Lenny is er nu iemand bijgekomen die we nog liever zien dan onszelf. Alles moet wijken voor onze zoon. Barbara en ik gaan voor hetzelfde doel, zie je. Het welzijn en het geluk van ons kind. En dat schept een intense band tussen ons."

Vanaf vrijdag is er overigens een nieuw seizoen van 'Belgium's Got Talent'. Die opnames zijn al enkele maanden achter de rug, maar nu verschijnt het dus op het scherm. Het is van eind 2016 geleden dat er nog eens een seizoen van Belgium's was. Aan de jury is niets veranderd. Dat betekent dat opnieuw met Dan Karaty, An Lemmens, Stan Van Samang en Niels Destadsbader.