Xandee heeft bijzonder goed nieuws te melden

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Enkele dagen geleden raakte bekend dat Xandee niet kon geopereerd worden aan het gezwel in haar baarmoeder. Haar bloed was te dun en daardoor zou opereren erg gevaarlijk geworden zijn. De dokters deden er wel alles aan om haar bloed dikker te maken. Dinsdag deelde de zangeres schitterend nieuws mee.

Xandee is namelijk geopereerd intussen. Ze laat weten dat de operatie goed is verlopen. Xandee werd geopereerd in het UZ van Gent. Het bloed was blijkbaar nu dus toch dik genoeg om te kunnen overgaan tot een operatie. Die ingreep was noodzakelijk vanwege het gezwel in haar baarmoeder.

Xandee heeft er al zeer moeilijke momenten opzitten. Begin dit jaar verloor ze haar mama aan longkanker en vorig jaar lag ze al vaak in het ziekenhuis en was ze door het oog van de naald gekropen nadat er bij haar hartritmestoornissen werden vastgesteld. Ze kreeg uiteindelijk een nieuwe hartklep. Haar spieren waren ook aan de onderkant afgestorven. Daardoor was een tijdlang haar voet verlamd.

Nog pijn

Gelukkig is er nu dus eens goed nieuws voor Xandee. Ze laat weten nog wel pijn te hebben, maar dat neemt ze er nu toch enigszins met de glimlach bij. Het belangrijkste is immers dat de operatie goed is verlopen. De pijn zal uiteindelijk weer wel verdwijnen.

Tags xandee