Hanni is duidelijk: "Dat wou Marc Coucke ook"

bron: Sport/Voetbalmagazine
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Hanni verliet afgelopen transferperiode Anderlecht voor een avontuur in Rusland. Anderlecht verloor zo zijn beste speler, maar ook een speler die niet echt geliefd was bij de fans.

Hanni voelde dat en speelde op het einde echt niet meer graag voor paars-wit. Toen Vanden Stock hem dan op de man af vroeg of hij nog voor Anderlecht wou spelen antwoordde hij in alle eerlijkheid "nee". "De voorzitter begreep mijn situatie: om mij te troosten na een match waarin ik was uitgefloten, pakte hij mij al eens goed vast in de kleedkamer. Hij kon niet vatten waarom de supporters zich zo op mij afreageerden. Hij zei: 'Ik ben ontgoocheld dat we een van onze beste spelers verliezen. Maar ik kan je niet tegen je zin op Anderlecht houden aangezien je hier niet meer gelukkig bent", aldus Hanni in Sport/Voetbalmagazine.

Coucke hield zich op dat moment niet bezig met de transfers, maar volgens Hanni wou ook de nieuwe voorzitter van Anderlecht dat hij bleef."Marc Coucke wilde blijkbaar ook dat ik bleef, maar ik was klaar met Anderlecht en België. Ik ben dus blij dat het bestuur zijn menselijke kant heeft getoond en mij niet heeft proberen te blokkeren", aldus Hanni.