VTM

Verleidster Laetitia doet onthutsende uitspraken over Mezdi uit 'Temptation Island'

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Mezdi en Daniëlle nemen deel aan 'Temptation Island'. Mezdi zou haar in het verleden al bedrogen hebben, en dit is zijn kans om te bewijzen dat hij wél trouw kan zijn. Al lijkt het erop dat hij die kans gaat verspelen... Want hij laat de sluwe verleidster Laetitia (22) al zeer dichtbij hem komen.

Zo nam hij haar mee onder zijn handdoek omdat zij het koud had, en liet ze hem in zijn oor bijten. "Vooral als hij denkt dat er geen camera's zijn, laat hij meer toe", aldus Laetitia over Mezdi. Het is ook duidelijk dat wanneer hij weet dat er camera's zijn, hij meer afstand van haar houdt. En om de camera's te ontwijken, dook hij zelfs met Laetitia en Zwanetta in de zee. En het was duidelijk dat die laatste haar topje verloren was. 

Gevoelens

Laetitia richtte al vanaf dag één haar peilen om Mezdi. Maar heeft zij oprecht gevoelens voor hem? "O nee, daar was hoegenaamd geen sprake van", aldus Laetitia. "Voor mij was het een spelletje om hem uit zijn kot te lokken. Weet je, Mezdi is een superleuke jongen, maar je weet gewoon niet wat er in zijn hoofd omgaat. Hij praatte op het eiland ook nooit over Daniëlle. Het leek wel alsof hij vrijgezel was. Ik begon me zelfs af te vragen of Mezdi en Daniëlle wel écht een koppel zijn. Hij was zo onoplettend." 

Laetitia doet dit alles echter niet zomaar. Ze is in het verleden al zovaak bedrogen geweest, dat ze niet meer geloofd in trouwe jongens. "Ik heb al te veel meegemaakt... Kijk, ik ga er telkens van uit dat een jongen het goed meent. Maar als ik vind dat een meisje wel erg aanwezig is, wil ik graag weten wie dat meisje is. Ik ben al vaak genoeg bedrogen geweest, op dat vlak heb ik een nultolerantie."

"Soms denk ik dat het op mijn hoofd geschreven staat: 'Wil je iemand die je kan bedriegen, kom dan bij mij'. Ik trek duidelijk de verkeerde mannen aan. En vaak duurt het lang voor ik besef dat ze niet eerlijk tegen me zijn en me gewoon grofweg bedriegen. Daarom ook dat ik heb meegedaan aan 'Temptation Island'. Ik vind het mijn taak om zulke mannen te ontmaskeren. Of dat gelukt is, zal nog moeten blijken."