VTM

Loopt het helemaal spaak tussen Wendy en Damiano uit 'Blind Getrouwd'? Het ziet er niet goed uit

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Wendy en Damiano kende niet zo een vlotte start in 'Blind Getrouwd'. Zeker op hun huwelijksreis begon dit fel parten te spelen. Wendy voelt zichzelf super onzeker door het afstandelijke gedrag van Damiano.

Hierdoor is Wendy continu op zoek naar bevestiging. Dat zagen we in de aflevering van gisteren overduidelijk. Wendy probeert op alle manieren zijn aandacht te trekken en probeert hem te doen praten over wat hij van haar vindt. 

Voor Wendy is het dus niet makkelijk. Toen ze op het strand lagen, en Wendy haar shirt uitdeed, keek Damiano nog niet eens op. "En dat doe je toch wel als je iemand aantrekkelijk vindt?", klinkt het bij Wendy. 

Eén hand

Het koppel viert hun huwelijksreis in Gran Canaria. Ze geven allebei toe dat ze 'het' nog niet voelen, maar Wendy vindt dit ook zeer normaal. Het is dan ook zeer moeilijk om meteen liefde op het eerste zicht te hebben. Toch voelt ze zichzelf ongemakkelijk bij het feit dat Damiano helemaal geen complimenten of aanwijzingen geeft. Zij vindt hem alvast wel iets en zeker zijn lichaam. "Toen we op het strand lagen, keek ik naar hem. Ja, hij heeft een schoon lijf. Maar hij kijkt niet naar mij. Als je iemand aantrekkelijk vindt, dan kijk je toch eens een keer", aldus Wendy. Zelfs toen zij vroeg om haar rug in te smeren, deed Damiano dat maar met één hand, en met weinig interesse. "Als vrouw neem je zoiets direct op jezelf. Je denkt meteen 'wat staat hem niet aan?'."

Hoop

Hoewel Wendy nu dus nog niet veel ziet in hun huwelijk, wil de ze hoop zeker nog niet opgeven. "Ik heb het gevoel dat we naar elkaar toe groeien. Elke dag zijn we meer op ons gemak, dat stelt me gerust. Zolang er vooruitgang is, is het oké."

Zaag

Vele kijkers reageerden gisteren ook dat Wendy veel te veel aan het zagen was. Bij elk etentje begint ze opnieuw tegen Damiano over wat hij nu juist wel of niet voelt en wat hij van haar vindt. Dit komt wellicht verder van de onzekerheid en de afstandelijkheid van Damiano, omdat Wendy hun huwelijk écht een kans wil geven, maar dit gevoel niet echt terugvindt bij Damiano. Of is die opdringerigheid of onzekerheid net ook de reden waarom Damiano afstandelijker is? De toekomst zal het uitwijzen.