Lindsay wil toch iets bijzonders kwijt over Christoff: "Dat gevoel heb ik nu echt bij hem"

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lindsay is bijzonder blij met Lisa-Marie. Ze moest lang wachten vooraleer ze zwanger kon worden, maar op haar 39ste beviel de zangeres van een flinke dochter. In maart staat ze weer op het podium en dat zal toch met een klein hartje zijn. Al is oma Simonne er wel om op de baby te passen en met Christoff heeft het kindje ook een pracht van een peter.

"Hij stond als eerste in de kraam- kliniek na haar geboorte en nam haar meteen vast alsof hij nooit iets anders had gedaan", zegt Lindsay over haar broer Christoff in Story. "Wanneer hij terug in het land is na een buitenlands optreden, komt hij altijd eerst op bezoek bij zijn petekind. Niet alleen om haar een flesje te geven, ook om cadeautjes uit te delen. Soms moet ik hem wat intomen (lacht). Ik heb het gevoel dat Christoff ons Lisa-Marie als zijn kindje beschouw."

 

Qualitytime met Lisa-Marie?

Een bericht gedeeld door Christoff (@christoffofficial) op 9 Feb 2018 om 6:36 (PST)

Carrière

Begin maart staat Linsday terug op het podium. Uiteraard zingt ze nog graag, maar het wordt toch in het begin moeilijk voor haar. "Eerlijk? Het zal toch raar zijn om Lisa-Marie achter te laten. Mijn ouders of die van Kris zullen dus babysitten. En ook al weet ik dat zij haar als een echte prinses zullen verzorgen, toch heb ik het er moeilijk mee. Ik wil geen moment van haar missen", vertelt ze.

Fulltime huismama worden is voor de zangeres ook geen optie. Neen, dat gaat niet. De eerste maanden heeft onze dochter nood aan stabiliteit, maar daarna moet ze ook sociaal worden door contact met andere kindjes en mensen. Bovendien: ik ben niet het type moeder dat zich volledig wegcijfert. Ik wil nog altijd een vrouw zijn die zich schminkt en mooie kleedjes draagt."

Linsday had eerst het voornemen om het toch wat kalmer aan te doen met haar carrière. Daar zal nu blijkbaar toch niet veel van in huis komen. "Intussen heb ik van mijn boekingskantoor gehoord dat de agenda al aardig volloopt. We zullen zien wat het geeft. Na elk optreden ga ik sowieso zo snel mogelijk naar huis. Dan laat ik mijn moederhart spreken."