VTM

Is de liefde al over tussen Joshua en Megan uit 'Temptation Island?'

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Screenshot Vijf
Megan en Kevin doen mee als koppel aan 'Temptation Island'. Maar het lijkt erop dat ze na enkele dagen al geen koppel meer zijn. Kevin heeft Megan meerdere keren bedrogen in het verleden, en hij loog zelfs tegen haar zodat hij met een ander het bed kon delen.

Dat gebeurde op zijn verjaardag. Megan had gereserveerd in een restaurant en had zichzelf mooi opgemaakt om er samen een leuke avond van te maken. Maar Kevin wou zijn verjaardag graag anders vieren. Hij zei dat hij ziek was, waarop Megan zei: 'Oh... Dan blijven we samen gezellig thuis'. Maar Kevin zei dat hij liever alleen wou zijn. "Hij ging zelfs kotsgeluiden nabootsen op het toilet", vertelde Megan. Uiteindelijk ging Megan dus weg, maar kwam ze er nadien achter dat hij het bed gedeeld had met een ander. 

Ook op Temptation Island houdt de jongeman zich niet bepaald in. Zo heeft hij vuile praat verkocht over Megan, heeft hij in een hangmat geleden met een verleidster, waarbij zijn arm tussen haar benen zat én liep hij hand in hand weg met een verleidster.

Tandenborstel

Dat en de lieve woorden van Joshua was genoeg om Megan haar ogen eindelijk te doen opengaan. "Hij zal nooit veranderen", zei Megan achteraf. Joshua probeerde haar er al enkele dagen van de overtuigen dat die jongen (Kevin) haar écht niet waard is. Na de eerste kampvuurbeelden sloeg de vonk dan ook over bij Megan, en kustte ze Joshua vol op de mond. En die avond belandden ze zelfs in bed... 

Maar in preview beelden van de volgende aflevering zien we Megan tegen twee andere verleiders zeggen: "Ik had echt zin om zijn tandenborstel door de wc te halen." Maar over wie heeft ze het? Het is alleszins opvallend dat ze met twee andere verleiders zit, terwijl ze normaal altijd in de buurt van Joshua te vinden is. Toch hopen we dat ze het heeft over Kevin.