Kijkers spugen populaire kandidate in Blind Getrouwd plots uit: "Ik moet haar niet meer"

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Maandagavond was er weer een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Daarin was te zien hoe de koppels zich gedroegen tijdens hun huwelijksreis. Wel, sommigen groeiden al meer naar elkaar toe. Bij anderen doken er al eens twijfels op.

Zo had Wendy het moeilijk bij het gebrek aan bevestiging van Damiano. Ze worstelde duidelijk met zichzelf. Naar het einde van de reis en het programma toe leken de twee wel meer naar elkaar toe te groeien. Dat is dus alvast goed nieuws. Hetzelfde geldt overigens voor Lieve en Aljosja, die toch een zeer slechte start kenden. Tussen Toon en Frie gaat het helemaal de goede kant uit.

Het koppel dat ook een erg goede start kende, waren Mike en Marjolein. Zij vlogen elkaar bijna meteen in de armen en leken elkaar vanaf het eerste moment niet meer te kunnen missen. Alleen doken er nu voor het eerst toch wat twijfels op. Marjolein hield bij momenten de boot toch wat af, terwijl Mike zich weer flink uitsloofde en erg enthousiast was.

Het gedrag van Marjolein is bij veel kijkers in het verkeerde keelgat geschoten. De twee waren na de eerste uitzending al meteen razend populair. Marjolein heeft al flink moeten inboeten aan die populariteit. "Volgens mij zijn ze iets te hard van stapel gelopen", klinkt het. Dat geluid hoor je nu plots wel meer.