VTM

Fabrizio en Pommeline hebben belangrijk nieuws te melden

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er is de laatste tijd heel wat te doen geweest rond Pommeline en Fabrizio. Zijn ze een koppel of niet? Eerst vertelde Pommeline dat in een vlog van haar chirurg en later ontkende ze het weer. Beiden zijn bekend van Temptation Island. Fabrizio is dit seizoen één van de verleiders en Pommeline was in het vorige seizoen één van de verleidsters.

Pommeline kwam met een trofee thuis. Ze werd namelijk verliefd op Merijn en pakte hem af van Lisa. Intussen is de relatie echter al voorbij. Pommeline zou verliefd zijn op Fabrizio. Hoewel ze dat zelf intussen weer ontkend heeft. Feit is dat ze samenwerken en nu gaan ze ook samen een programma over tatoeages en liefde maken.

Warner Brothers Nederland deelde een oproep voor een soort Vlaamse 'Just Tattoo of Us,  al zal het wellicht wel minder extreem worden. Je kan een tatoeage laten ontwerpen voor je geliefde en die laten zetten door Pommeline of Fabrizio. Het wordt wel allemaal gefilmd. Warner Brothers is op zoek naar kandidaten voor een Vlaamse of Nederlandse versie van het MTV-programma 'Just Tattoo of Us'.  

Intussen blijft het geruchten regenen over de mogelijke relatie van Pommeline met Fabrizio. De voorbije dagen dook zij alvast geregeld op in zijn stories op Instagram. Het betekent op z'n minst dat de twee vaak bij elkaar zijn en dus zeker goeie vrienden zijn. 

Tags