VTM

Alweer nieuw personage duikt op in 'Familie': Ze gaat voor vuurwerk zorgen

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Binnenkort duikt er weer een nieuw personage op in 'Familie'. Vorige week nog maakte bootvluchteling Ayo zijn intrede in de soap. Hij zorgde meteen voor controverse. Kijkers vragen zich af of illegaliteit en dergelijke in 'Familie' aan bod moeten komen. Benny ontfermde zich meteen over hem en dat wordt nog een serieuze verhaallijn.

Eind deze maand komt er weer iemand nieuw voor nieuwe verhaallijnen zorgen. Elke Van Mello doet dan haar intrede. De presentatrice van Joe is heeft intussen al wel wat ervaring met acteerwerk. Ze had ook al eens ooit een heel klein rolletje in de soap. Ze speelde in 2012 een lastige klant in De Komeet. Zes jaar later keert ze dus terug in de soap.

Nu is haar rol echter veel minder klein. Haar personage heet ditmaal Inge. Ze komt de soap binnen als date van Lars. Ze is echter ook een goeie vriendin van Marie. Zij weet heel wat over het verleden van Marie en dat zijn zaken die Lars ook zeer graag te weten komt. Over het verleden van Marie is nog niet veel bekend omdat ze zelf daar heel weinig over kwijt wil.

Van Mello debuteert op 26 februari in 'Familie'. Het is niet de bedoeling dat ze lang in de soap gaat blijven. Ze zal overigens ook te zien zijn in de film van Stijn Coninx eind dit jaar. 'Niet schieten' handelt over de aanslag van de Bende van Nijvel op de Delhaize in Aalst. 

Elke in 2012 in 'Familie'