Verschrikkelijk slecht nieuws over zangeres Xandee

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat niet goed met Xandee. Begin dit jaar overleed haar mama aan longkanker. Bovendien sukkelt de zangeres ook zelf met haar gezondheid. Ze is opgenomen in het UZ van Gent. Daar is ze opgenomen voor een operatie aan haar baarmoeder. "Hier zijn we weer. De miserie stopt gewoon niet", schreef ze vanuit haar ziekenbed.

Xandee moet aan haar baarmoeder geopereerd worden omdat er een gezwel werd ontdekt. Alleen kan die operatie nu niet plaatsvinden omdat haar bloed veel te dun is om te opereren. Daardoor is een operatie voor haar nu erg gevaarlijk en dus onmogelijk. De specialisten proberen nu om het bloed dikker te maken zodat de operatie alsnog kan doorgaan.

Er is momenteel echter geen duidelijkheid wanneer de operatie zou kunnen plaatsvinden. Een nieuwe klap dus voor Sandy Boets, zoals de zangeres in het echt leven heet. Eerder werd ze ook al geopereerd aan haar hart vanwege hartritmestoornissen. Er werd toen een nieuwe hartklep gestoken. Haar spieren waren ook aan de onderkant afgestorven. Daardoor was een tijdlang haar voet verlamd.

Hopelijk komt alles goed met Xandee in deze wel erg moeilijke tijden. Ze probeert naar verluidt in ieder geval - ondanks alle problemen - wel positief te blijven. 

Tags xandee