Merijn reageert voor het eerst op de breuk met Pommeline

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Merijn en Pommeline deden vorig jaar mee aan 'Temptation Island'. Merijn was er met Lisa, maar kon niet weerstaan aan de charmes van verleidster Pommeline. Het duo vormde één jaar lang een koppel, maar daar kwam onlangs een einde aan. Meer dan 'we zijn als vrienden uit elkaar gegaan', wou het duo niet kwijt.

Al snel ging het de ronde dat Pommeline een relatie heeft met Fabrizio, één van de verleiders van dit jaar in 'Temptation Island', alsook haar baas. In een video met haar plastische chirurge Diana Gabriëls, vertelt ze ook dat ze het moeilijk heeft om over Fabrizio te praten, omdat ze gevoelens heeft. 

Toch ontkent Pommeline dat ze een relatie hebben. "Er is alleen maar plaats in mijn hart voor verdriet omwille van Merijn", zei ze. Ze was tevens ook razend op Diana dat ze deéze video online plaatste met de boodschap dat hij en Fabrizio een koppel zouden vormen. Merijn hield de lippen stijf op elkaar en wou er verder niets over kwijt. Maar nu heeft hij toch iets meer uitleg gegeven. 

"Er zijn veel dingen gebeurd", aldus Merijn. "Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf uitzoeken." Pommeline zegt nog dat 'fouten maken menselijk is, maar dat het wel ontzettend veel pijn doet en jammer kan zijn.'