VTM

De brave Vanessa uit 'Temptation Island' gaat nog voor grote verrassingen zorgen

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Vanessa en Jeremy doen dit jaar mee aan 'Temptation Island'. Tot nu toe lijkt alles goed te gaan tussen de twee. Beiden houden genoeg afstand van de verleid(st)ers, en hebben respect voor elkaar. Maar in aflevering vijf gaan we andere beelden te zien krijgen.

Vanessa houdt de jongens duidelijk op een afstand, en praat alleen oppervlakkig met ze. Verder houdt ze zich bezig met het troosten en steunen van de andere dames. Maar in aflevering vijf zal ze echter een zeer pittige vraag toegeworpen krijgen van één van de verleiders. 

Je ziet meteen op de preview beelden dat Vanessa er ongemakkelijk van wordt. De vraag van de verleider is: "Je bent zes jaar samen met je vriend. Heb je in die zes jaar ooit gedach van: 'Ik wil niet meer bij hem zijn. Ik vind dat de liefde over is"?"

Vanessa twijfelt even, maar antwoord dan: "ja". Maar ze wil het ook meteen relativeren. "Ja hallo, zes jaar, wat denk je zelf?"

Uiteraard heeft iedereen dit wel eens. Maar toch zijn zulke vragen gevaarlijk op 'Temptation Island'. Benieuwd hoe dit gaat aflopen!