VTM

Alweer een zeer grote fout in 'Familie'

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
De schrijvers van 'Familie' hebben alweer de vrijheid genomen om het verhaal anders te schrijven dan het oorspronkelijk was. In de aflevering van gisteren waren zowel Cédric als Louise jarig. Het klopt dat de twee op dezelfde dag geboren werden, alleen de dag klopt niet. Eigenlijk verjaren ze vandaag, op 16 februari, en dus niet op 15 februari.

Op 16 februari 2005 vond de 3000ste aflevering plaats van de populaire soap. Om dat te vieren was er een extra lange aflevering. Trudy werd in het ziekenhuis opgenomen met weeën. De eveneens zwangere Veronique ergerde zich, want zij wilde als eerste bevallen om zo het recht op het Van den Bossche-imperium aan haar kind te laten toekomen. In een ultieme poging om haar doel te behalen, besloot ze haar bevalling te laten inleiden. Het was uiteindelijk Trudy die als eerste bevalt, van een dochter Louise, en pas nadien Veronique van een zoontje Cédric.

Dat was dus het geval op 16 februari en niet op de vijftiende. Gisteren vierden Cédric en Louise hun achttiende verjaardag. Ook dat is opmerkelijk, want hun geboorte is nog maar dertien jaar geleden. In 2006 maakte 'Familie wel nog een tijdsprong van drie jaar, maar dan zouden ze nog altijd maar 16 zijn. In 1997 maakte 'Familie' overigens ook al eens een sprong van 7 jaar.

Tags