VTM

Temptation Island zwaar onder vuur na uitlekken van 'opgezet spel': "De deelnemers zijn allemaal acteurs"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Temptation Island ligt onder vuur. Dat heeft alles te maken met een foto van verleidster Yana Daems, die al snel het eiland verliet omdat ze haar verveelde, op Instagram Stories. Blijkbaar kende de verleidster al enkele jaren Megan, de vriendin van Kevin. Zij gaan samen hun ultieme relatietest aan in Temptation Island.

“Al drie jaar bevriend, en de teller loopt verder”, stond bij een foto van Yana en Megan. Dat is toch wel heel vreemd. Het zorgt ook voor een pak reacties. "Het is bedrog" en "Het zijn allemaal acteurs die meespelen", luidt het. Veel kijkers zijn er al van overtuigd dat Yana en Megan hun Temptation hebben geacteerd.

Yana moest dus eigenlijk samenhokken met Kevin, de partner van haar beste vriendin. Yana bevestigt dat ze Megan al lang kent. “Wij zijn inderdaad al jaar en dag vrienden”, zegt ze. “Wij wonen allebei in Oostende, ik ken haar ouders heel goed en mijn oma kent Megan goed. Ze logeert zelfs vaak bij mij. En de dag voor het vertrek naar Thailand, heb ik Megan haar nagels nog verzorgd."

Kevin

Bovendien kent Yana Kevin ook al lange tijd. “Al sinds mijn vijftiende, nog iets langer dan ik Megan ken”, zegt ze. Zo onbekend was de verleidster dus zeker niet voor Kevin. Toch benadrukt Yana in Het Laatste Nieuws dat ze de hele boel niet belazerd heeft. “Want ik heb daar nooit een geheim van gemaakt. Tijdens mijn eerste screening voor het programma heb ik al verteld dat ik Kevin en Megan goed ken. Het is net omdat we vrienden zijn dat ik toen ook al wist dat Kevin en Megan zouden deelnemen.”