Radeloze Pommeline: "Dit is helemaal niet waar!"

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: YouTube
Pommeline Tillière is bekend van haar deelname aan 'Temptation Island' in 2017. Ze wist er Merijn te verleiden, die eigenlijk een relatie had met Lisa. Hun liefde bleek oprecht, want ook na het programma bleven ze een koppel. Tot nu, een jaar later. Het koppel maakte onlangs bekend dat ze uit elkaar zijn, maar dat ze als vrienden uit elkaar gaan.

Verder wilden ze er niet veel over kwijt. Al ging het al snel de ronde dat Pommeline verliefd zou zijn op Fabrizio, haar baas én een van de huidige verleiders in Temptation Island. Zij heeft dat altijd ontkend, maar gemeenschappelijke vrienden beweerden net van wel. 

En ook haar plastische chirurge én vertrouwenspersoon van Pommeline Diana Gabriëls bevestigde nu die roddel met een video, waarin zij en Pommeline samen naar Temptation kijken. Pommeline barst er op een bepaald moment in tranen uit omwille van Merijn, maar ook omwille van Fabrizio. "Ik ben verliefd op hem, maar hou nog steeds van Merijn. Ik vind het wat raar, daarom zeg ik zo weinig over hem", is wat we kunnen horen in de video. 

Toch is Pommeline het niet eens met die video en de beweringen van haar plastische chirurge. "Dit is echt niet oké, ik heb helemaal géén relatie met Fabrizio", aldus Pommeline. "Momenteel is er in mijn hart enkel plaats voor verdriet. Merijn en ik hebben zo'n mooie tijd gehad, mijn enige bekommernis is nu onze breuk een plaats geven. Jammer dat er nu zulke indianenverhalen de ronde doen. Dit doet me zoveel pijn! Die vreselijke reacties op internet, ik ben er niet goed van!"

Merijn wil niet reageren. Het enige wat hij te zeggen heeft is: "Het ligt bij Pommeline, niet bij mij."