Zanger Christoff doet prachtige belofte aan zijn nieuwe vriend Ritchie

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christoff heeft sinds kort een nieuw lief, Ritchie. Die leerde hij kennen in het gebouw waar zijn management zit, en waar er ook een kledingwinkel uitgebaat wordt, waarin Ritchie werkte. Christoff vond hem meteen een knappe jongeman en besloot om contact met hem te zoeken. Ritchie had geen idee wie Christoff was, want hij zit niet op sociale media en volgt de showbizz niet. Tevens is hij ook Franstalig opgevoed.

Christoff besloot om Ritchie een sms'je te sturen, gezien hij geen Facebookaccount had, en zo is de bal aan het rollen gegaan. Christoff liet onlangs weten dat hij zijn solocarrière aan de kant zet. De reden hiervoor is omdat hij, Jan Smit en Florian Silbereisen hun band KLUBBB3 alle kansen wilt geven. "KLUBBB3 komt vanaf nu op de eerste plaats", klonk het toen uit de mond van Christoff

Maar daar moet Ritchie niet mee inzitten. Want Christoff heeft ook een mooi woordje voor hem achter gelaten in Dag Allemaal. Het koppel heeft door de drukke agenda van Christoff niet veel tijd voor elkaar. "En toch hebben we in die korte tijd serieuze stappen gezet", aldus Christoff

"Af en toe valt de puzzel wel goed in elkaar, zodat we toch al wat konden genieten samen. Met Kert en Nieuwjaar bijvoorbeeld." Verder houden ze vooral ook veel contact via sms'en en bellen. "Communicatie is alles in een relatie", vertelt Ritchie. 

En daaraan koppelt Christoff dus een belangrijke belofte: "Voila. En dus gaat mijn gsm nu dus echt uit als we eens tijd hebben voor elkaar. Dan ben ik er alleen voor hem. Ritchie komt vanaf nu op de eerste plaats op zulke momenten. Onvoorwaardelijk."

Tags