VTM

Moeder van Megan uit 'Temptation Island' doet onthutsende bekentenissen over Kevin

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Megan (18) en Kevin (23) zijn één jaar en twee maanden samen. Maar hun relatie zit duidelijk niet goed. Kevin heeft haar al maar liefst vijf keer bedrogen en kan geen goed woord over haar spreken. Megan is verblind door de liefde, en durft niet weg te gaan bij hem. "Dat komt ook omdat hij haar zelfvertrouwen heeft afgepakt", aldus de moeder van Megan.

Het moet als moeder heel pijnlijk zijn om te zien hoe je dochter telkens opnieuw voor die 'foute jongen' kiest. "Iedere keer opnieuw hoopte ik dat ze niet opnieuw voor hem zou kiezen en nog eens in haar ongeluk zou lopen." In de laatste aflevering werd ook duidelijk waarom Megan telkens opnieuw voor Kevin koos. Hij zei haar namelijk al ontelbare keren dat ze gerust een andere jongen mocht gaan zoeken, dat ze die toch niet zou vinden. 

Ook als moeder is dat niet fijn om te horen. "Megan is erg onzeker geworden door die jongen. Er zijn periodes geweest dat ze élke dag zat te huilen. Kevin liep dan kwaad te trap af en smeet de deur achter zich dicht. En ik mocht mijn meisje alweer gaan troosten. Hij heeft haar nog nooit geslagen, maar verbaal..."

Elke dag wenen
Voor de moeder is dus de maat vol. "Hoe vaak ben ik niet naar boven moeten lopen, en tussen beide moeten komen? Zelfs 's nachts. Tja, ons gezin heeft best nare ervaringen met die jongen."

Vlak voor Megan en Kevin naar Thailand vertrokken, had Kevin haar opnieuw bedrogen. "En die keer hakte er zwaar in bij haar", aldus haar moeder. Toen wou Megan eigenlijk hun deelname afzeggen, omdat ze schrik had om alleen maar meer gekwetst te worden. Maar toch praatte haar moeder op haar in, en daar had ze een goede reden voor. "In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, was ik blij dat mijn dochter deelnam aan de ultieme relatietest. In de hoop dat haar ogen eindelijk zouden opengaan."