Sandra Bekkari steekt Meus voorbij na alle kritiek die ze van hem kreeg

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Sandra Bekkari (44) is één van de nieuwere tv-koks. Ze kreeg veel kritiek over zich heen, ook van andere chef-koks. De reden hiervoor is omdat Sandra eigenlijk geen echte kok is, maar eerder een hobbykok. "Ik kan uw gerechten 10x lekkerder maken", zou Jeroen Meus gezegd hebben.

En ook van de kijkers kreeg ze heel wat kritiek te verwerken. Mensen die haar niet graag zien op het scherm en liever Sofie Dumont terug op het scherm zagen verschijnen. Maar toch na alle harde kritiek die ze kreeg, steekt ze los de echte chef-kok in Vlaanderen voorbij. 

Sandra is de best verkopende Vlaamse auteur van het afgelopen jaar. Met haar boeken 'Nooit Meer Diëten', staat ze in de algemene top tien van Boek.be op een eerste, tweede en vijfde plaats. In de categorie non-fictie vrijetijd behaalt ze zelfs goud, zilver en brons. Dit deden Pascal Naessens of Jeroen Meus haar nooit voor. 

"Ik wil er geen wedstrijd van maken", aldus Sandra Bekkari. "Vorige jaren stonden Pascale en Jeroen bovenaan. Maar toch geeft dit wel een goed gevoel, ja. Toen het eerste boek uitkwam, vond ik het nergens terug in de winkels. Nu liggen er stapels. Al zal het succes van mijn VTM-programma Open Keuken ook helpen. Mij doet het vooral deugd dat mensen blijven zoeken naar frisse ideeën om goed en gezond te eten."