VTM

Ingeborg stort helemaal in

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Luk Alloo heeft Ingeborg een tijdje gevolgd, zodat hij straks een aflevering kan maken van 'Alloo Bij Ingeborg'. Maar ondanks dat Ingeborg bekend staat als een vreugdig mens, ging het toch even mis tijdens de opnames, en stortte ze helemaal in.

Ingeborg heeft het er heel moeilijk mee als ze het gevoel krijgt dat ze haar willen veranderen, dat ze niet zichzelf mag zijn. En dat gevoel krijgt ze heel vaak als ze voor de camera staat.

“Authenticiteit is het allerbelangrijkste. En als je dat niet kan, dan loop ik alles aan. Ze willen me weer veranderen, en daar heb ik geen zin in. Ik wil niet veranderen. Maar als dat niet resoneert, dan is dat lastig. Ik weet weer waarom ik gestopt ben met tv. Ik moest van glazen trappen komen en doen alsof er niks aan de hand is." 

Ingeborg heeft gemerkt dat de kijkers haar gemist hebben. Ze kwam weer op tv met haar lied 'Gratitude', en was ook als jurylid te zien in 'Steracteur Sterartiest', en dan straks ook nog eens bij Luk Alloo. Maar ze laat alvast weten dat ze daarna weer van het scherm zal verdwijnen. Ze wil vooral zichzelf zijn. 

Ingeborg wil haar gevoelige kant niet verbergen, en heeft de keuze aan Luk Alloo gelaten om deze beelden te laten zien of niet. "Het is menselijk", klinkt het.