Een getuige onthult: "Pommeline is vreemdgegaan met hem"

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Praktijk Gabriels
Op een video die de plastische chirurg Diana Gabriels postte op Youtube, sprak Pommeline over dat ze verliefd was geworden op iemand anders, en dat Merijn het om die reden met haar zou hebben uitgemaakt. De video werd gek genoeg alweer snel offline gehaald, wellicht omdat Pommeline hier niet akkoord mee ging.

Intussen is er een nieuwe video online, maar zijn er bepaalde stukken er tussenuit gehaald. De stukken waarin Pommeline het heeft over die zogehete geliefde. Toch was het toen al duidelijk te horen dat het om Fabrizio gaat, één van de huidige verleiders van Temptation Island én ook de baas van Pommeline, want zij werkt bij hem in de tattooshop. 

Ook een vriendin van Fabrizio bevestigd dit verhaal. "Pommeline is vreemdgegaan met Fabrizio, vandaar de breuk met Merijn", weet ze te vertellen. En Pommeline zou het niet onder stoelen of banken gestoken hebben.

"Maar het was geen avontuurtje, want tussen hen is al langer iets aan de gang. Zij werkt bij hem, hij heeft een zwak voor blondines. Ze kusten zelfs op feestjes waar Merijn gewoon aanwezig was. Wanneer hij naar het toilet ging, was het prijs. En ze gingen ook al samen dineren op restaurant in Geel, waar iedereen hen kon zien." 

Merijn en Pommeline vormden één jaar lang een koppel. Toch gelooft de anonieme vriendin van Fabrizio niet dat Pommeline en Fabrizio lang zullen samen zijn. "Hij is heel impulsief. heeft elke week een nieuw lief." 

Pommeline ontkent dat ze een nieuwe relatie heeft. "Ik hou nog steeds van Merijn. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan."