VTM

Pommeline en Merlijn uit 'Temptation Island' hebben geen goed nieuws te melden

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Pommeline en Merlijn hebben geen goed nieuws te melden. Dat raakte vandaag bekend.

Het koppel gaat uit elkaar. Tijdens ‘Temptation Island’ 2017 kon Pommeline Merijn nog van Lisa afsnoepen, maar na één jaar tijd is hun relatie over en uit.

Beiden reageerden ook al op de breuk. “2017 was een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd”, schrijven ze. “We hebben momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie.”

Het is niet duidelijk waarom het koppel besloten heeft om uit elkaar te gaan. Ze willen nog wel kwijt dat er de afgelopen weken veel dingen zijn gebeurd waar hij verder geen details over wenst te geven. “Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen", reageert Pommeline. "Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan.”