VTM

Deze week in Familie: Guido heeft een geheime afspraak en Benny heeft het moeilijk

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Vandaag zijn we aan een nieuwe werkweek begonnen en ook straks start ook de week van Familie.

MAANDAG
Mieke, Niko, Zjef en Evy nemen een belangrijke beslissing, die niet bij iedereen in goede aarde valt. Guido krijgt de definitieve uitspraak van de rechtbank te horen. Stan heeft Evy's computer gehackt. Wat hij te zien krijgt, bevalt hem niet. Rudi roept Véronique tot de orde.

DINSDAG
Robyn maakt Benny duidelijk dat ze wat ruimte nodig heeft. Hij maakt zich zorgen. Rudi heeft een idee om Véroniques gedachten te verzetten. Wout probeert via een omweg toenadering te zoeken tot Louise. Maarten nodigt zichzelf uit om te komen koken in de brouwerij.

WOENSDAG
Guido wil zijn fout goedmaken en samen met Emma vraagt hij hulp aan Jan. Peter spoort Trudy aan om iets te ondernemen. Stan legt een jobaanbieding van Lars naast zich neer. Véronique loopt Mathias tegen het lijf.

DONDERDAG
Guido houdt zijn geheime afspraak verborgen voor Emma, maar het schuldgevoel vreet aan hem. Maarten liegt tegen Stan over zijn contact met Evy. Door een gesprek met Alfons komt Stéfanie terug op een eerder genomen beslissing. Véronique beseft dat Rudi haar creativiteit heeft getriggerd.

VRIJDAG
De Friends krijgen een nieuw bod op hun huis. Benny heeft het moeilijk en zoekt troost bij Robyn. Emma heeft het dan weer moeilijk met Guido's bijverdienste. Rudi besluit Véronique niet te vergezellen op haar trip naar Italië. Wout voelt de concurrentie van Bram en wil indruk maken op Louise.

Tags familie vtm