Vriendin van Jonas Van Geel doet harde uitspraken over relatie

bron: De Morgen
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Evelien Bosmans is de vriendin van Jonas Van Geel. In De Morgen gaf ze een interview, waarin ze vertelt dat ze niet gelooft in eeuwige liefde. En dat zegt ze best op een harde manier tegenover Jonas.

"Gelooft er dan nog iemand in de eeuwige liefde? Ik geloof meer in: elke dag opstaan en jezelf afvragen: zie ik de persoon die hier naast mij ligt nog graag? Is het antwoord 'ja', dan is het een mooie dag. Maar voor hetzelfde geld is het antwoord de dag erop 'nee', en stopt het." 

Dat zijn best harde woorden voor Jonas. "Vroeger was ik altijd meteen weg als het moeilijk werd in een relatie. Geen zin om aan iets te werken. Liefde moest gewoon leuk zijn. Gevolg: een patroon van seriële monogamie, de ene relatie van vier jaar na de andere. Nu ben ik voor het eerst langer samen en kom ik in een ander soort fase van de liefde die ik nooit eerder heb geëxploreerd. En daar ben ik wel benieuwd naar."

Toch heeft ze ook een verklaring waarom ze zo over de liefde denkt. "Mijn ouders zijn gescheiden. Ik heb dus ook geen voorbeeld van zo'n 'blijvende' liefde waaraan ik me kan spiegelen."