Er is Sarah iets opgevallen na nieuwe wereldtitel voor haar vriend Wout Van Aert: "Er waren daar een pak andere klanten aanwezig!"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ook Sarah De Bie, de verloofde van Wout Van Aert, is dolgelukkig met zijn derde wereldtitel op rij. "Ik voel mijn tenen niet meer van de koude, maar dit verzacht de pijn", reageert ze in Het Laatste Nieuws.

"Alleen zonde dat Wout mij niet hoort of ziet", zegt Sarah. "Of ik nu hard roep of niet, die blijft zo geconcentreerd en gefocust dat hij niets of niemand opmerkt. Ik had hem nochtans verteld waar exact ik zou staan."

Sarah zag hoe goed Van Aert in zijn vel zat de voorbije week. "Hij heeft het nooit letterlijk gezegd, maar je voelt dat gewoon. Hij kan sowieso al extreem toeleven naar een belangrijke wedstrijd. Maar deze keer liep hij met zoveel vertrouwen rond dat ik er helemaal in geloofde", zegt ze. 

"Ook op het einde van de week, toen hij al op hotel verbleef met de nationale selectie, was hij zeer rustig. Hij vroeg me zelfs samen een koffie te drinken in de bar van het hotel, waar ook een pak andere klanten aanwezig waren. Dat deerde hem allemaal niet."