Twee zussen vermoorden Kejuan (3) met honkbalknuppel om deze hallucinante reden

door: Redactie
Afbeelding bron: Fox 5 Atlanta
In de Amerikaanse staat Atlanta staan twee zussen terecht voor de moord op een driejarige jongen. Glenndria (25) en Lashirley Morris (27) waren razend op Kejuan Mason omdat het kind een cupcake had genomen.

Omdat de mama van Kejuan haar huis verloor nadat ze haar job was kwijtgeraakt, besloot de sociale dienst om haar zoon bij een pleeggezin te plaatsen. Zo kwam het jongetje terecht bij de zussen Mason.

Glenndria had de voogdij over Kejuan, maar er was geen sprake van liefde. Zijn mama had al gemerkt dat het kind blauwe plekken en krassen op zijn lichaam had. Toch greep niemand in. Toen Glenndria met haar zus Lashirley cupcakes aan het bakken was, liep het helemaal fout. De kleine Kejuan had zoveel zin in het lekkers dat hij besloot om er één te nemen.

De zussen werden woedend en Glenndria begon met de blote vuist op de jongen te slaan. Lashirley volgde met een honkbalknuppel. Toen ze beseften dat de jongen dood was, belden ze de hulpdiensten. Aan de ambulanciers vertelden ze dat hij gestikt was in een cupcake. De feiten dateren van 31 oktober, maar de rechtszaak is nu van start gegaan. Het openbaar ministerie vordert een levenslange celstraf.