VTM

An Lemmens: "Het is echt de hel"

bron: De Zondag
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
An Lemmens haar programma 'Groeten Uit' is vanaf 30 januari weer te zien op tv. Vorig jaar waren er slechts vier afleveringen, nu zullen het er zeven zijn. Vorig jaar kon het programma op 1.088.000 kijkers per aflevering rekenen.

Maar wat is dan het succes van het programma? "Ik denk dat mensen heel graag naar het verleden teruggrijpen en herinneringen ophalen", aldus An Lemmens. "We keren terug naar het jaar waarin de BV in kwestie 12 jaar oud was. Die leeftijd roept een warm gevoel op, het was een onbezonnen tijd van buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes en gezellige momenten met de familie." 

De opnames van dit programma zijn intussen allemaal achter de rug. Maar toch ziet An Lemmens de rest van het jaar niet bijzonder positief in. "De rest van mijn voorjaar is de hel. Vakantie zit er niet meer in dit jaar. Ik blijf radio maken, ongetwijfeld komen er weer nieuwe seizoenen van The Voice en The Voice Kids, ik werk mee aan Boer zkt Vrouw en opnieuw aan Belgium’s Got Talent. Een dankbare hel, met andere woorden."