'Slimme sekspoppen zijn het begin van een nieuwe seksuele revolutie'

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
De afgelopen jaren komen er alsmaar meer sekspoppen op de markt. Deze worden alsmaar uitgebreider en krijgen vaak meer mogelijkheden. Niet meer langer is het een levenloos stuk plastiek.

Vooral in landen als China en Japan zorgen sekspoppen voor een seksuele revolutie. Veel mannen kopen een sekspop omdat ze weinig tijd voor een vriendin hebben of niet de juiste partner vinden. Meer en meer van deze zogenaamde 'sex dolls' zijn met het internet verbonden en hebben al een zekere kunstmatige intelligentie. In onderstaande video zie je hier ook enkele voorbeelden van.

Technologie met veel mogelijkheden

Hoewel de technologie voor deze poppen met 'AI' nog in zijn kinderschoenen staat, lijken de mogelijkheden wel eindeloos. Wat er binnen 10 of 15 jaar mogelijk zou zijn, zorgt er misschien voor dat veel mannen geen behoefte meer hebben aan een menselijke vrouw. Zeker dus in landen zoals China en Japan waar mensen veel minder vrije tijd hebben.

Hoe mensen seks gaan beleven in de toekomst is nog afwachten, maar de kans lijkt groot dat zulke poppen wel eens een heel grote rol hier in zullen spelen.