De beelden zijn afschuwelijk: Natalie (16) sterft door ondervoeding, adoptiemoeder laat haar en haar andere kinderen uithongeren

bron: Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Daily Mail
De Britse krant The Daily Mail pakt uit met horrorbeelden. Het lichaam van een 16-jarig meisje werd levenloos aangetroffen. Ze was helemaal uitgehongerd door haar adoptiemoeder.

De 43-jarige Nicola Finn had 4 kinderen onder haar hoede. Het meisje van 16, Natalie, werd bebloed en ook met krassen en vlekken aangetroffen. Er werd ook een notitie gevonden van één van de vijf kinderen. Daarop stond te lezen: 'We kunnen het raam niet openen, mama heeft het dichtgetimmerd'.

Finn werd schuldig bevonden aan de moord op Natalie en de kidnapping en het opsluiten van haar broers en zussen. Nicola zou meer bezorgd zijn geweest om de katten en de honden dan wel om de kinderen. Die kropen soms door het raam om bij de buren te gaan smeken voor voedsel. Wellicht had ze het raam daarom ook dichtgetimmerd.

Drie van haar kinderen hield Nicola opgesloten in een kleine slaapkamer zonder meubels. Maandenlang kregen ze niet op de tijd de toegang tot de badkamer of voedsel. Natalie overleefde het niet.


Slachtoffer Natalie

Adoptiemoeder Nicola