"Ik probeerde hem te stoppen, maar hij wilde haar echt doden. Er lag overal bloed in de auto, ik kon niks meer voor haar doen"

bron: Metro
door: Redactie
Afbeelding bron: Metro
Benjamin Morton was met zijn hond aan het wandelen, toen hij plots iemand een student zag vermoorden. Hij probeerde de moordenaar tegen te houden, maar er was zoveel bloed dat zijn handen letterlijk van het been van de moordenaar gleden.

Joshua Stimpson (25) was de ex-vriend van Molly McLaren, 23. Hij volgde haar naar de sportschool in het Britse Kent. Hij lag op de loer en sloeg vervolgens toe. Hij voerde de gruwelijke aanval uit, terwijl zij in haar auto zat. Het koppel was op 17 juni uit elkaar gegaan. 12 dagen later gebeurde de fatale aanval.

"Ik deed een stap naar voren en zag dat het niet enkel een gevecht was, maar dat een vrouw werd aangevallen door een man. Hij leek iets in zijn hand te hebben en zij verzette zich op dat moment. Ze probeerde zichzelf te verdedigen. Ik gaf mijn hond aan iemand, want die had ik nog steeds in mijn handen. Toen ik naar de auto toeliep, kon ik zien dat hij een mes in zijn handen had. Het was niet groot, maar ik kon wel zien dat hij haar ermee doodstak. Er lag bloed in de auto en ik zag hoe hij haar in haar nek en hoofd stak."

"Ik probeerde aan zijn been te trekken, dat volledig bedekt was met bloed. Mijn handen gleden weg. Op dat moment deed ik een stap achteruit. Ik wist dat ik niets meer kon doen. Toen ik in de auto keek, zag ik dat haar keel over was. Hij was vastberaden om haar te doden." De moordenaar zou haar liefst 75 keer gestoken hebben.

Tags