VTM

Miss België Angeline Flor Pua heeft een vriendje op het oog maar haar ouders zorgen voor een groot probleem

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
Angeline Flor Pua (22) kreeg een stevige vuurdoop als nieuwe Miss België. Ze werd het slachtoffer van racistische reacties op het internet.

Gelukkig heeft Angeline dit achter zich kunnen laten. Ze geniet weer van het leven en heeft zelfs al een vriendje op het oog. “Ik ben aan het daten met een jongen die ik op school heb leren kennen, ja”, zegt ze in TV-Story. “Een Belg die, naast zijn job als verzekeringsmakelaar, ook voor piloot studeert. Ik vind het fijn dat we dezelfde ambities delen.” 

“Maar Miss België vergt veel van mijn tijd, dus we doen het rustig aan. Officieel hebben we ook nog geen relatie. Mijn ouders zijn daar nog niet echt voor te vinden.

"Daar kan niet elke partner mee om"
“Als piloot ben je vaak van huis, niet elke partner kan daar mee om. Mijn 'date' gelukkig wel. Weet je, ik wil gewoon nooit op het punt komen dat een man mij voor de keuze stelt: ik of je carrière. Dat neemt niet weg dat ik later graag kinderen wil.” 

“Dan schakel ik misschien over op een carrière aan de grond, als luchtvaartinstructeur. Hoe het ook loopt, ik wil er zijn voor mijn kinderen en hen laten opgroeien in een even warm nest als mijn ouders mij hebben gegeven.”