6 dingen die elke vrouw met kleine borsten herkent

bron: YouTube
door: Redactie
Afbeelding bron: Printscreen Youtube
Vrouwen en hun borsten… bij velen is het een haat-liefdeverhouding. De dames van Boldly maakten een grappige video die erg herkenbaar is voor vrouwen met kleine borsten…

1. Je moet voortdurend je bh naar omhoog trekken

Ondanks dat je de juiste maat hebt, moet jij je in de meest ongemakkelijke posities wringen om je bh toch maar op de juiste plaats te krijgen. ZO vervelend!

2. En ze zijn weg…

Telkens wanneer jij je sportoutfit aantrekt, verdwijnen je borsten. Niet erg flatterend…

3. Magisch trucje

Je wilt er alles aan doen om je borsten toch een cup groter te laten lijken, maar een borstvergroting is echt niets voor jou. Met je beste make-up skills probeer je je boezem te vergroten.

4. Altijd een handtas nodig

Je vriendinnen met een grote boezem hebben geen handtas meer nodig. Geld of hun gsm? Die verdwijnen gewoon in hun bh. Iets wat jou echt niet lukt…

5. Ik wil kinderen!

Het is algemeen bekend: vrouwen die een kind hebben gekregen, zijn gezegend met een extra cupmaat. “Schat, zullen we toch maar aan kinderen beginnen dan?”

6. Ongeacht hoe klein of hoe groot…

BH’s zijn gewoon erg vervelend. Niets leuker dan ’s avonds van je werk thuiskomen en dat vervelende ding eindelijk de kast in te gooien. Freeeeeedom! En ja, zelfs met dat maatje minder ben jij trots op wat je hebt. En vol-le-dig terecht!

 

Tags