'Club Brugge kan zondag al kampioen worden'

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Club Brugge werd gisteren de winnaar van de midweekspeeldag. Zowel Charleroi, Anderlecht, AA Gent en Antwerp lieten punten liggen, waardoor Club Brugge zijn voorsprong op de achtervolgers wist te vergroten. Nog eens. 13 punten nu al op Anderlecht.

En de belangrijke wedstrijden volgen elkaar in een razend tempo op. Zondag staat er namelijk een Super Sunday op het programma met AA Gent-Club Brugge én Standard-Anderlecht. Club Brugge zou dus maar eventjes 16 punten kunnen uitlopen op Anderlecht.

Het Laatste Nieuws stelt zich dan ook luidop de vraag of de titelstrijd dan al gestreden is. 16 punten worden dan wel herleid tot 8, maar dat is in 10 wedstrijden (en met een sterk Club Brugge) en gigantische kloof. Deze Super Sunday kan dan ook bepalend worden volgens Het Laatste Nieuws.

Zondag is het Super Sunday, met Anderlecht dat naar Sclessin trekt en Club op bezoek in de Ghelamco Arena. Als die dertien zéstien worden, spreken we dan af dat de titelstrijd voorgoed beslist is? Maar als die dertien tién worden... - grápje, mensen, grápje. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.