VTM

Michel Van Den Brande maakt Tanja Dexters razend: “Ik kan gewoon niet anders”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Michel Van Den Brande heeft een opmerkelijk initiatief genomen. Hij gaat in zee met pornokoning Dennis Black Magic.

Samen gaan ze de naaktkalender van Tanja Dexters uit 2000 weer op de markt brengen. “Toen ik hoorde dat Dennis Black Magic dé naaktkalender van Tanja Dexters opnieuw gaat uitbrengen, moest ik hem een hart onder de riem kunnen steken. Het is dan ook inderdaad een veel gevraagd item geworden. De herdruk van nu zal zelfs nog een meer gegeerd collector's item worden, mits de lage oplage van 2.000 exemplaren.' zegt Michel van den Brande aan Showbizzsite.

"Dit doet deugd"
Dennis Black Magic is fier dat Michel Van Den Brande hem openlijk steunt. “Openbaar steun krijgen van iemand als Michel Van de Brande doet me beseffen dat ik de juiste keuze heb gemaakt om de kalender opnieuw uit te brengen. Zoals eerder gezegd, begrijp ik de hele heisa niet, komende van een respectabele Miss België.” 

"Ik heb alle rechten"
“Als enige rechthebbende van de beelden, ben ik niet verplicht Tanja of de fotograaf op voorhand te verwittigen bij een herdruk. Tanja heeft in 1999 alle rechten, voor alle gebruik, inclusief portretrechten afgestaan aan mij. Als Jan Verheyen beslist om Teen Spirit uit 2000 opnieuw uit te brengen op DVD, moet hij ook geen toestemming vragen aan Axel Daeseleire. Daarmee is de kous af, hoe hard het ook mag klinken: copyright zijn nu eenmaal copyrights.”

"Nee, dat klopt niet"
Tanja Dexters zelf is niet te spreken over de plannen van de twee heren. Zij wil er alles aandoen om de publicatie tegen te houden. Ze zegt ook dat het verhaal over de rechten gelogen is. "Ik ga toch niet zomaar de rechten van foto's afstaan waar ik met mijn blote borsten te zien ben?"