Man (57) overleefde vorige week nog steekpartij en overval, maar nu is hij dood aangetroffen

bron: Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Printscreen video ATV
MD. Monsoor, een 57-jarige man, werd vorige week neergestoken door een overvaller in een nachtwinkel aan de Tiensesteenweg. De man overleefde de aanval, maar een week later slaat het noodlot toe voor hem.

Gisteren werd de vijftiger dood aangetroffen. Het parket meldt dat het om een natuurlijk overlijden gaat. “Onderzoek door wetsdokter heeft uitgewezen dat de feiten van nu geen verband hebben met de gebeurtenissen van ruim een week geleden”, aldus Callewaert. “Het is dus niet zo dat Hossain aan zijn einde is gekomen ten gevolge van de messteek in de bovenarm.” 

De politie zet het onderzoek naar de diefstal met geweld in de nachtwinkel intussen verder. De man zat toen samen met zijn vrouw televisie te kijken toen twee overvallers zijn nachtwinkel binnenvielen. Een van de daders stak Monsoor toen een mes in de arm. Het kwam tot een vechtpartij waarbij Monsoor als bij wonder slechts lichte verwondingen opliep. De daders gingen ervandoor met een buit van 2.000 euro. De politie heeft tot dus ver nog geen enkel spoor.