VTM

Karen Damen neemt moedige beslissing naar aanleiding van haar show in Lotto Arena

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Nog even geduld en dan begint het programma ‘Karen Maakt Een Plaat’. Het programma start op 7 februari en vijf weken later is er dan het optreden in de Lotto Arena.

De 43-jarige Karen Damen heeft in aanloop naar die show een drastisch besluit genomen. Ze wil tegen dan 10 kilogram kwijt. De show vindt plaats op 16 maart.

Om dit doel te bereiken heeft Karen de hulp ingeroepen van een voedingsconsulent die vaak werkt met acteurs die bijvoorbeeld moeten vermageren voor een rol. “Ik ben goed op weg, want ik ben op tien dagen vier kilo verloren. Niet dat ik op dieet moet, maar met het oog op dat concert voel ik me beter met een paar kilo minder, ik ben dan gewoon gelukkiger”, merkt Karen op in Het Nieuwsblad.

Al loopt de ticketverkoop niet erg vlot. Er zijn nog maar 3.00 tickets verkocht terwijl er in de Lotto Arena plaats is voor 8.050 bezoekers. “Het zou natuurlijk fijn zijn als het vol zit, maar drie- of vijfduizend is ook goed. Ik wil niet koste wat het kost die zaal vullen, ik wil dat de mensen luisteren naar mijn liedjes”. 

“Dat geldt ook voor de plaat: voorlopig draait alleen Radio 2 het eerste nummer Een Ander Spoor, daar ben ik blij mee. K3 werd ook alleen op Radio 2 gedraaid. Daarom vind ik dat mijn plaat niet kán floppen. Een eigen plaat was een droom, die heb ik gerealiseerd.”