VTM

Bart Peeters verrast iedereen door in voetsporen van Clouseau te treden

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Bart Peeters heeft toestemming gegeven voor het starten van een bijzonder project. Dat staat vandaag te lezen in Het Nieuwsblad.

Er komt namelijk een musical die enkel bestaat uit liedjes van Bart Peeters. De musical kreeg de naam: ‘Liefde is alles’. Het verhaal van de musical is wel volledig fictief en vertelt dus niet het leven van de zanger.

De 21-jarige Antwerpenaar Wanne Synnave schrijft de muzikale voorstelling. “De nummers lenen zich perfect tot een muziektheatervoorstelling, zowel qua teksten, muziek als thema's”, ­aldus Synnave, die zegt al zijn leven fan te zijn van Bart Peeters.

Het verhaal gaat over een gezin uit een klein plattelandsdorpje. Het gezin bestaat uit een moeder en haar vijf kinderen. Elk worstelen ze op hun beurt met liefdesperikelen.

Het concept doet sterk denken aan ‘Domino’. Dat was zes jaar geleden een musical bestaande uit alleen maar nummers van Clouseau. Wie de hoofdrollen gaan spelen in de musical met de nummers van Bart Peeters is nog niet gekend. In maart 2019 moet de voorstelling in première gaan.