Gelijkspel Anderlecht zorgt voor ingrijpende verandering Vanhaezebrouck

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Anderlecht kon gisteren in eigen huis niet winnen van Waasland-Beveren en de manier waarop deed Vanhaezebrouck de wenkbrauwen fronsen. Na de wedstrijd was hij dan ook niet te spreken over zijn ploeg.

Jongens als Saief en in het slot Appiah zijn blijven gaan, ook na de 1-2 op enkele minuten van het einde, maar bij anderen ging het kopje naar beneden. Bij hen ontbrak de drive wel. Daar zal ik mijn lessen uit trekken", aldus Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

Na de rust kwam Anderlecht absoluut niet met het mes tussen de tanden uit de kleedkamer. Dat had Vanhaezebrouck toch verwacht in eigen huis. "Ik sprak over twee gezichten. Wel, het is mij een raadsel hoe we uit de kleedkamer gekomen zijn. Ik heb het nog nooit zo erg gezien. De héle ploeg zakte volledig weg. Je kunt wel een beetje vermoeid zijn tijdens een midweekwedstrijd, maar toch niet net na een pauze van vijftien minuten? Het was slecht."

Zondag staat de topper tegen Standard op het programma en na de prestatie van zijn team en zijn reactie na de wedstrijd lijkt het erop dat Vanhaezebrouck zijn elftal op meer dan één plaats zal wijzigen. Wie het gelag zal betalen zien we zondag.