5 redenen waarom blondines betere seks hebben dan vrouwen met een andere haarkleur

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Foter
Blondes have more fun! Het is een cliché, maar wel degelijk waar. Sorry dames met een andere haarkleur… Het is wetenschappelijk bewezen.

1. Ze weten van aanpakken

Onderzoekers hebben 200 blondines een vragenlijst laten invullen. Wat bleek? Blonde vrouwen voelen zich zelfverzekerder én zijn daardoor avontuurlijker in de slaapkamer.

via GIPHY

2. Bedankt, Hugh Hefner…

Uit onderzoek blijkt dat er veel meer blondines in de Playboy staan dan vrouwen met een andere haarkleur. Playboy maakte niet voor niets die keuze. Mannen zouden liever naar vrouwen met blond haar kijken dan brunettes bijvoorbeeld.

via GIPHY

3. Oestrogeen koningin

Je zou je haren kunnen verven in het blond en daarmee is al een groot deel van het probleem opgelost, maar deze reden kun je echt niet verhelpen. Blonde vrouwen zouden meer oestrogeen – het vrouwelijke hormoon - hebben dan brunettes, waardoor mannen vaker voor hen vallen.

via GIPHY

4. Praatjes

Een Brits onderzoek met 3.000 mannen toont aan dat ze meer relaties aangaan met blonde vrouwen. De reden daarvoor? Bijna 1 op 5 zegt dat blondines sexier zijn, 1 op 2 zegt dan weer dat ze spontaner zijn.

via GIPHY

5. Hey, hoe gaat het?

De wetenschap bewijst eveneens dat vrouwen met blonde haren gewoonweg vaker aangesproken worden door mannen dan brunettes. Ze zouden aantrekkelijker en sympathieker ogen, wat de interesse van mannen wekt.

via GIPHY

Brunettes, laat jullie niet kennen. In de top 99 van de mooiste vrouwen ter wereld van AskMen.com staan dan weer opvallend veel brunettes… Ach, volgens ons is het gewoon een kwestie van smaak!

via GIPHY

Tags buzzfeed