VTM

Andy Peelman betrokken bij ongeval met motor op A12

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Andy Peelman is dagelijks te zien in ‘De Buurtpolitie’. Invallen, wilde achtervolgingen, hij doet het allemaal.

In het echte leven rijdt Andy ook graag met de motor rond. Afgelopen week nog kocht hij zichzelf een nieuwe Ducati. Hij had zijn nieuwe motor amper twee dagen of het ging al goed mis.

 “Ik stond stil op de baan, want er was wat file. Ik wou veranderen van baanvak. Maar net op het moment dat ik naar links wou gaan, kwam er nog een auto in volle vaart aan. Ik moest bruusk remmen, maar kwam zo ten val met mijn Ducati”, doet Andy zijn verhaal in Het Laatste Nieuws.

"Ik kan het gelukkig nog navertellen"
“Ik heb de voorliggende auto geraakt, maar enkel met het windscherm van de motor. Die wagen had geen schade. Ik kwam zelf met mijn motor op de flank terecht, waardoor die nu vol krassen staat en er een aantal onderdelen kapot zijn. Maar ik kan alles nog navertellen en er is enkel sprake van materiële schade. Er zijn wel ergere zaken die kunnen gebeuren.”

De motor is wel flink geraakt. “Ik heb al contact gehad met de garage, en die vertelden me alvast goed nieuws: de kapotte onderdelen kunnen stuk voor stuk vervangen worden. En dus niet als één geheel. Die herstellingen zouden mij zo’n 600 euro kosten. Jammer, dat je daar geld daar naartoe ziet gaan. Maar het is natuurlijk alles behalve onoverkomelijk.”