VTM

Hot liefdesnieuws! Een bezoekje aan Starbucks veranderde het leven van Karim uit ‘Temptation Island’ volledig

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
Over een paar weken start er een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’. De 21-jarige Karim Leone was vorig seizoen één van de spraakmakers.

Karim bracht het hart van Jolien op hol. De twee deden meer dan enkel wat flirten, maar toch bleef Jolien bij Herbert. Intussen heeft ook Karim een nieuwe liefde gevonden.

“Ik heb mijn nieuwe vriendin Mélany ontmoet in de Starbucks in Amsterdam. Mélany viel me op omdat ze mooi is. We zijn aan de praat geraakt en bleven contact houden. Da’s uitgegroeid tot een relatie. Ondertussen zijn we al acht maanden een supergelukkig koppel”, legt Karim uit in TV-Familie.

Vaste relatie
“Tot voor Mélany had ik nooit behoefte aan een vaste relatie. Maar zij...heeft iets speciaals. Ze is niet alleen prachtig vanbuiten, maar ook vanbinnen. Ik hoop vurig dat we samen een mooie toekomst kunnen uitbouwen.”

Karim was in ‘Temptation Island’ één van de verleiders in ‘Temptation Island’. “Maar Mélany kan mij volledig vertrouwen”, luidt het nog bij Karim. “Ik ben veel te gelukkig om een relatie in gevaar te brengen. En wees maar zeker: Mélany krijgt veel aandacht, want ze is ronduit prachtig. Ja, ik ben met mijn gat in de boter gevallen.”