VTM

“Heidi Van Tielen, je kent mij niet en toch noem je mij een slet! Mag ik vragen waarom je dat doet? Wie ben jij om over mij te oordelen?”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er is opnieuw een rel uitgebroken in showbizzland. De aanleiding is een uitspraak van Q-DJ Heidi Van Tielen.

Heidi Van Tielen zei gisteren in het ochtendprogramma dat ze op de première van Patser ook Dennis Black Magic heeft gezien. Heidi gaf ook haar mening over de man. 

“Die heb ik inderdaad ook gezien.Hij heeft nog steeds exact dezelfde look als in zijn gloriejaren. Er liep ook heel de tijd een vrouw achter en ik zou die heel oppervlakkig misschien een klein beetje een del durven noemen, maar bon, ik zag er ook uit als een del, want dat was nu eenmaal de dresscode.”

Die del bleek Dennis Black Magic zijn zus te zijn. Die kon allerminst lachen om de uitspraak van Heidi. Op haar Facebook diende ze de Q-DJ van antwoord. “Beste Heidi van Tielen, we hebben elkaar nog nooit gesproken of mogen ontmoeten, maar blijkbaar voelde je toch de noodzaak om mij op de openbare radio een slet te noemen.... Mag ik vragen waarom? Wie ben jij om te oordelen over iemand die je nog nooit in je leven gezien of gesproken hebt, enkel gebaseerd op het gezelschap waar zij bij is? Zijn zus die netjes gekleed, mee naar de premiere was. Jij was, in het concept, véél schaarser gekleed. Wat ik zelf prima vind, en waar ik niét over oordeel.”

"Mijn 12-jarige zoon is geschrokken"
“Zijn zus die van haar 14de tot haar 26ste samen was met de papa van haar zoon, en kort na die breuk in een nieuwe relatie stapte waar ze nu (op haar 33ste) nog steeds in zit. Klinkt dat als een slet? Ik hoef je niet uit te leggen dat mijn broer woedend was, mijn mama erg overstuur en gekwetst, en mijn 12-jarige zoon vol onbegrip dat iemand zijn mama zo noemde. Want ja Heidi, ook 12-jarigen krijgen zulke dingen rechtstreeks of onrechtstreeks te horen, omdat Q-music nu eenmaal een familiezender is, en er gesproken wordt over zulke dingen.”

Maar Heidi ontkent dat ze het woord slet in de mond heeft genomen. “Het gesprekje ging over de dresscode van de film, die ervoor zorgde dat vrouwen er al snel als een del uitzagen. Ik heb trouwens in dezelfde zin mezelf ook del genoemd, hoor.”